Sluit menu

BUITENBAR

Gelegen aan de rand van het jacht, uitkijkend over het zwembad en de groene ligweide. De buitenbar van de Wellnessboot is de plek om uit te rusten tijdens je wellness dag. Zomers zit je hier heerlijk, maar ook in de herfst is het lekker ‘ na zomeren’ op zonnige dagen. De ruim opgezette buitenbar is bovendien gelegen aan de ligweide de plek om streeploos bruin te worden.

Hoewel het terras uitnodigt om uitgebreid te lunchen, te dineren of gewoon te genieten van iets lekkers zorgt de ruime opzet van het rustige terras er voor dat je hier ook voor een borrel prettig zit.

Het terras bij de buitenbar is dagelijks vanaf 11:00 geopend tot het moment dat de bar sluit. De uitgebreide drankkaart gecombineerd met de lekkerste borrelhapjes zorgt ervoor dat je nog lang niet naar huis wil!

De buitenbar is iedere dag geopend bij mooi weer.

 

 

Borreltuin

Op vrijdag, zaterdag en zondag is het fijn vertoeven in onze borreltuin. Daarom serveren wij in het weekend onze eigen borrelplank met de lekkerste hapjes van de chef. Lekker relaxed borrelen met vrienden, je partner of je beste sauna maatje terwijl er een ontspannen muziekje op de achtergrond aan staat.

Plof neer na een lange week vol verplichtingen en geniet van de rust, het eten en je gezelschap. 

Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 19:00 uur.

Let op: Enkel op reservering van onderstaand arrangement.