Sluit menu

POP-UP RESTAURANT

Dineren op een unieke locatie: bij het nieuwe Wellnessboot pop-up restaurant laat je je verrassen! 

Leuk nieuws voor alle foodies: op 1 juni opent op de saunaboot in Mill een speciaal restaurant tot en met 28 juni. Bijzonder aan het tijdelijke restaurant is dat je er normaliter enkel als sauna gast terecht kan. Wegens de tijdelijke sluiting krijgt iedereen daarom de unieke kans om te dineren op het jacht.

 

Van badjas naar kleding WELLNESSBOOT POP-UP RESTAURANT

Het pop-up restaurant is komende zomer te vinden midden in de Wellnessboot: het restaurant waar je komt om culinair te genieten geïnspireerd op de Franse keuken. Waar je bij de Wellnessboot de verwachting hebt dat je bent beland in een smalle boot, zal het je verbazen dat dit totaal tegenovergesteld is. ''Het eerste wat gasten zich over verbazen is hoe het groot het is'', verklapt stuurman Bram Derks. ''Het complex is enorm groot en het uitzicht op het achterliggende meer is prachtig met alle flora en fauna''. 

 

Seizoensgerechten met een lokaal tintje

De keuze in het restaurant bestaat uit een gevarieerd drie, vier of vijf gangen diner. Bram wil alvast een klein tipje van de sluier oplichten: “Een aantal gerechten worden bereid met seizoensproducten van bekende lokale leveranciers. Zo starten we in juni met de heerlijke asperges van Van Lith uit Mill”. De gerechten op de kaart zijn, zoals gasten van de Wellnessboot gewend zijn, gecreëerd door onze eigen chef-kok. 

 

Zomerse drankjes

Bij een avond uit horen natuurlijk ook lekkere dranken! En daar weten ze bij de Wellnessboot wel raadt mee. Bij het drie, vier of vijf gangen menu kun je kiezen uit verschillende frisse biertjes, zomerse wijnen, huisgemaakte dranken. ''We maken al jaren onze eigen limonade een perfecte gezonde dorstlesser voor bij het eten''. Om het jezelf makkelijk te maken kun je in het restaurant kiezen voor een wijn of bier arrangement.

Heb je zin om deze zomer te komen eten op de Wellnessboot? Wellicht handig om te weten, het pop-up restaurant is iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Je kunt plaatsnemen in de wellness lounge die is omgebouwd tot een prachtig restaurant met heerlijk uitzicht. Prijzen voor de menu's variëren van 32,50 tot 42,50 voor vijf gangen. De Wellnessboot biedt plaats aan maximaal 28 eters. 

Wanneer je bij de Wellnessboot binnen loopt word je ontvangen door één van de receptionistes. Zij helpen je verder naar het restaurant dat ze bevindt op de tweede verdieping. Via een tour door de sauna's kom je vanzelf terecht bij het restaurant waar een heerlijke uitgebreide selectie aan gerechten voor je klaar staat. Bekijk hier het menu. 

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kun je terecht via het telefoonnummer 0485-477210 of e-mailadres info@wellnessboot.nl