Sluit menu

Aanbieding Sauna

Een aanbieding voor de sauna is ideaal wanneer je goedkoop naar de sauna wilt. Daarom biedt Wellnessresort Mill om de zoveel tijd nieuwe sauna aanbiedingen en acties voor de echte liefhebbers. Koop last minute een sauna entree of geniet van flinke korting op een beauty behandeling. Wees er snel bij om te profiteren van jouw favoriete actie, maar wees niet getreurd als je te laat bent voor de huidige aanbiedingen: over een tijdje verschijnen er weer nieuwe aanbiedingen, waardoor je opnieuw alles uit je dagje sauna kunt halen.

Met korting naar de sauna

Gelukkig hoeft een dagje naar de sauna helemaal niet duur te zijn. Met onze aanbiedingen voor de sauna ontvang je flinke korting op de sauna entree, behandelingen, maaltijden of op een combinatie ervan. Bekijk welke behandelingen je aanspreken en stel zo je ideale dagje wellness samen.

Sauna acties en arrangementen

Naast een sauna aanbieding kan je ook kiezen voor een compleet sauna arrangement. Ga voor een all inclusive arrangement en geniet van een totaalpakket, inclusief lunch, diner en consumpties. Ook wanneer je naast je saunabezoek een rustgevende behandeling wilt ondergaan, kan je gebruik maken van een van onze arrangementen. Kies voor een voordelige beauty deal en bepaal zelf welke behandeling je het liefst wilt ondergaan. Geniet van een aantrekkelijke sauna aanbieding nabij: