Sluit menu

Aanbieding Sauna Eindhoven

Een aanbieding voor de sauna in Eindhoven biedt veel mogelijkheden wanneer je een bezoek brengt aan Wellnessresort Mill. Onze tijdelijke acties en aanbiedingen bieden voor elk wat wils. Als je op zoek bent naar een betaalbare schoonheidsbehandeling, maak je uiteraard gebruik van een van onze beauty deals. Wil je met korting naar de sauna en ben je uit op een alles in 1 pakket? Bekijk onze all inclusive arrangementen en geniet van een uitgebreide lunch, een luxe diner en diverse consumpties. Ontdek alle mogelijkheden van onze sauna aanbiedingen nabij Eindhoven en stel je eigen programma samen.

 Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij Wellnessresort Mill. 
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online. 
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN  CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Goedkoop naar de sauna in Eindhoven

Iedereen wil natuurlijk wel goedkoop naar de sauna. Daarom bieden we verschillende soorten aanbiedingen voor de sauna aan in Eindhoven:

  •   all inclusive sauna pakket;
  •   beauty behandeling met korting;
  •   seizoenskortingen;
  •   rittenkaart;
  •   sauna entree met maaltijd.

Kies hoe jouw ideale dagje sauna eruit moet komen te zien en maak gebruik van de vele kortingsacties. Bedenk wel dat alle acties tijdelijk zijn, dus wacht niet te lang met reserveren. Naast de speciale aanbiedingen zijn er ook enkele voordelen die je altijd geniet wanneer je ons wellnessresort bezoekt. Zo neem je gratis deel aan ons belevenisprogramma, inclusief floatation sessie en opgietingsritueel. Bovendien maak je vrijelijk gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten, waarbij het gebruik van showergel, shampoo en scrubzout inbegrepen is. Als je liever met badkleding aan de sauna ingaat, ben je welkom tijdens onze zogenaamde badkleding-mag-dagen.

Sauna aanbiedingen met overnachting

Voor de echte liefhebbers bieden we verschillende hotelarrangementen aan. Organiseer een gezellig vriendinnen weekend of geef je partner een sauna met overnachting cadeau. Bij alle overnachtingen zit een verblijf in het hotel en een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen. Bekijk al onze sauna acties en arrangementen en boek meteen. Heb je nog vragen over een bepaalde sauna aanbieding? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.