Sluit menu

Dagje wellness

Een dagje wellness bij Wellnessboot Mill betekent een dag vol ontspanning en verzorging op een zeer unieke locatie. Ons wellnesscentrum in het Brabantse Mill heeft de uitstraling van een boot die je meeneemt op ontdekkingsreis naar verre, luxe oorden. Geniet van ontspannende massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen in ons beautycentrum en kom heerlijk tot rust in onze luxe sauna’s en baden. Sluit je dagje wellness bovendien succesvol af door uit eten te gaan in ons restaurant.

Doe een dagje wellness cadeau

Iedereen is na een drukke werkweek of stressvolle periode wel toe aan een dagje wellness. Denk er eens over na om je geliefde of familielid een wellnessdag cadeau te doen. Kies uit diverse sauna en hotel arrangementen. Verras je moeder bijvoorbeeld met een ontspannen saunadag inclusief behandeling naar keuze. Of geef je geliefde een luxe wellness arrangement cadeau met een behandeling en cadeaupakket voor thuis. Ook bij onze sauna acties en aanbiedingen vind je vaak interessante deals die het mogelijk maken om voor weinig geld een dagje wellness cadeau te doen.

Compleet verzorgde wellnessdag

In ons aanbod tref je onder andere all inclusive arrangementen aan die je in staat stellen om van een geheel verzorgd dagje wellness te profiteren. Geniet van een uitgebreide lunch en een chique diner in ons restaurant, terwijl je de hele dag vrijelijk gebruik maakt van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten. Neem bovendien gratis deel aan het belevenisprogramma met onder andere opgietingen en floatation sessies. Beleef jouw dagje wellness nabij