Sluit menu

Dagje wellness Arnhem

Beleef jouw dagje wellness in Arnhem bij Wellnessboot Mill. Kom geheel tot rust in onze opgietsauna, waar je een echt opgietritueel bij kunt wonen. Tijdens een opgieting verspreidt de saunameester ijs met een lekkere geur, waardoor de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur stijgen. Onze unieke zoutsteensauna heeft een vitaliserende en zuiverende werking, waardoor je even helemaal op adem kunt komen. Na een saunabezoek kan je heerlijk afkoelen in de afkoelzone of uitrusten op het zonnedek, onze saunatuin waar je ligbedden, een whirlpool en een hottub aantreft. Vul jouw dagje wellness in Arnhem precies zo in als jij het wil en maak gebruik van al onze wellnessfaciliteiten.

 Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij de Wellnessboot in Mill. 
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online. 
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN  CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Dagje wellness met vriendinnen

Wil je een gezellig dagje wellness in Arnhem organiseren met je vriendinnen? Wellnessboot Mill is uitgerust met alle faciliteiten en benodigdheden om jou een dag vol ontspanning te bieden:

Organiseer een compleet vriendinnenweekend met het vriendinnenweekend arrangement of ga voor een geheel verzorgd dagje wellness nabij Arnhem inclusief maaltijden en beautybehandelingen. Laat je helemaal verwennen in het beautycentrum door onze schoonheidsspecialisten. Klets tussendoor gezellig bij onder het genot van een hapje of drankje in onze lounge, bar of het terras.

Wellness verwendag voor vrouwen

Elk jaar organiseert Wellnessboot Mill een luxe en compleet verzorgde wellness verwendag voor vrouwen die strijden tegen borstkanker of borstkanker hebben gehad. Zo genieten ook deze vrouw van een dagje wellness in Arnhem waarop ze helemaal zichzelf mogen zijn en heerlijk kunnen ontspannen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om op speciale dagen met badkleding de sauna te betreden. Op deze zogenaamde badkleding-mag-dagen maak je op een laagdrempelige manier kennis met een dagje wellness.

Dagje wellness met overnachting

Als je niet wilt dat er een einde komt aan jouw dagje wellness in Arnhem, is een dagje wellness met overnachting dé oplossing. Bekijk al onze sauna en hotel arrangementen om jouw dagje wellness zo samen te stellen als jij voor ogen hebt. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.