Sluit menu

Sauna in

Op zoek naar een sauna waar je de keuze hebt uit tal van saunacabines, maar ook gebruik kunt maken van andere faciliteiten, zoals baden en rustruimtes? Wellnessboot Mill biedt een totaalpakket van ontspanning aan. Wanneer je een sauna entree aanschaft, mag je automatisch gebruik maken van alle sauna en wellness faciliteiten die we aanbieden, van 10.30 uur tot aan sluitingstijd. Bovendien is het gebruik van scrubzout, shampoo en showergel bij de prijs inbegrepen. Ook woon je gratis opgietsessies bij in onze opgietsauna, waarbij de luchtvochtigheid en gevoelstemperatuur stijgt en elk zintuig wordt geprikkeld. Geniet van een complete sauna ervaring bij Wellnessboot Mill, vlakbij recreatieplas Berendonck gelegen.

Extra voordelig dagje sauna

Stel je dagje sauna naar eigen voorkeur samen met behulp van onze sauna acties. Deze tijdelijke acties maken het mogelijk om van een voordelige maaltijd of behandeling te genieten of te profiteren van een 2 voor de prijs van 1 aanbieding. Met onze voordelige sauna arrangementen behoort een geheel verzorgd dagje sauna ook tot de mogelijkheden. Breng de hele dag door in onze sauna’s en baden en bezoek tussendoor onze lounge en ons luxe restaurant voor heerlijke maaltijden. Ook is het mogelijk om tussen je saunabezoeken door een ontspannende behandeling te ondergaan in ons beautycentrum. Het is helemaal aan jou hoe jouw extra voordelige dagje sauna eruit komt te zien!

Sauna entree inclusief beautybehandeling

Een sauna entree in combinatie met een beautybehandeling biedt ultieme ontspanning aan eenieder die er even tussenuit wil. Kies uit gezichtsbehandelingen, massages, lichaamsbehandelingen, rasulbehandelingen, hammambehandelingen en hand- en voetverzorging. Hoewel je je behandeling ook los van de sauna kunt reserveren, biedt een saunabezoek inclusief beautybehandeling natuurlijk een complete ervaring. Ben jij toe aan een bezoek aan onze sauna, maar wil je je ook graag laten verzorgen in ons beautycentrum? Bekijk alle sauna arrangementen in de buurt van: