Sluit menu

Sauna actie in

Met een sauna actie geniet je gemakkelijk van een dagje sauna met korting. De acties en aanbiedingen van Wellnessboot Mill zijn altijd aantrekkelijk en stellen je in staat om voor een betaalbare prijs jouw eigen dagje wellness samen te stellen. Bezoek na de sauna ons beautycentrum om een ontspannende behandeling te ondergaan. Geniet hierna van een lekkere maaltijd in ons luxe restaurant of onze hippe lounge. Echte wellness hoeft helemaal niet duur te zijn met onze sauna acties!

Aantrekkelijke sauna aanbiedingen

Een sauna actie is de ultieme oplossing wanneer je voor weinig geld een dag wilt ontspannen. Ook vormen onze sauna aanbiedingen het ideale cadeau voor je geliefde. Geniet samen van een rustgevende gezichtsbehandeling of massage of profiteer van een alles-in-één pakket met maaltijden en sauna entree in de prijs inbegrepen. Bovendien zijn er zo nu en dan 2 voor de prijs van 1 aanbiedingen of groepsacties, die een gezellig vriendinnenuitje mogelijk maken. Wees er wel snel bij, want al onze sauna acties zijn slechts tijdelijk geldig.

All inclusive sauna of hotel arrangement

Als een sauna actie voor één dag niet genoeg is, bekijk je onze hotel arrangementen. Kies uit diverse arrangementen, van een compleet verzorgd wellness weekend tot een gezellig vriendinnenweekend, inclusief een bezoek aan ons uitgebreide Fitland sportcentrum. Ook kan je tussendoor een bezoek brengen aan recreatieplas Berendonck, dat nabij ons saunacentrum gelegen is. Naast hotel arrangementen, bieden we ook een breed scala aan voordelige sauna arrangementen aan. Combineer je saunabezoek bijvoorbeeld met een hoofd- en nagerecht naar keuze of kom ‘s avonds ontspannen met een heerlijke lichaamsbehandeling. Ontdek de sauna actie die jouw dagje sauna onvergetelijk kan maken in de buurt van: