Sluit menu

Sauna met overnachting

Ben je op zoek naar een sauna met overnachting? Als een dagje sauna niet genoeg is om tot optimale ontspanning te komen, is een wellness weekend een goed alternatief. Aan een aangename overnachting in een mooi hotel hangt echter vaak een prijskaartje. Wij zijn van mening dat een dagje sauna inclusief overnachting voor iedereen haalbaar moet zijn. Daarom biedt Wellnessresort Mill verschillende voordelige hotelarrangementen aan die veel luxe bieden voor een betaalbare prijs.

Sauna arrangement inclusief overnachting

Kan je maar geen genoeg krijgen van onze saunacabines, schoonheidsbehandelingen en baden? Verleng je verblijf aan ons wellnessresort door te kiezen voor een arrangement inclusief overnachting. Spendeer een gezellig weekend in ons hotel en geniet van een geheel verzorgd ontbijtbuffet, een heerlijke lunch en zelfs een luxe tweegangendiner in ons restaurant. Overal is aan gedacht om jou een rustgevend wellness weekend te bezorgen. Combineer jouw bezoek aan de sauna met overnachting met een beauty arrangement. Hierbij maak je vrijelijk gebruik van al onze faciliteiten en geniet je tussendoor van een relaxerende schoonheidsbehandeling naar keuze.

Luxe sauna acties en aanbiedingen

Een bezoek aan de sauna met overnachting klinkt misschien als een dure aangelegenheid, maar dankzij de tijdelijke acties en aanbiedingen geniet je met flinke korting van een luxe saunabezoek. Bekijk de mogelijkheden van een sauna met overnachting bij jou in de buurt: