Sluit menu

Sauna met overnachting Uden

Een bezoek aan de sauna met overnachting in Uden hoeft niet duur te zijn dankzij de betaalbare hotelarrangementen van Wellnessresort Mill. Daarnaast bieden we diverse sauna acties en aanbiedingen die je in staat stellen een compleet verzorgd sauna weekend te beleven. Neem gratis deel aan ons belevenisprogramma en wees verzekerd van een all inclusive ervaring vol luxe en ontspanning. Bezoek onze wellness- en saunafaciliteiten en maak onbeperkt gebruik van alle scrubzout, showergel en shampoo.

 Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij Wellnessresort Mill. 
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online. 
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN  CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Luxe wellness arrangement met overnachting

Met een wellness arrangement is een sauna met overnachting in Uden een betaalbare aangelegenheid. Bepaal welk hotel arrangement het beste bij jou past en overnacht in ons prachtige hotel nabij Uden:

  •  hotel all inclusive;
  •  sleep well;
  •  vriendinnen weekend.

Wanneer je een hotelovernachting hebt geboekt, kan je vanaf 10.30 uur tot sluitingstijd gebruik maken van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten. Met een vriendinnen weekend pakket geniet je bovendien van een aangename Face Treatment of Ontspanningsmassage in ons beautycentrum. Hier staan professionele schoonheidsspecialisten voor je klaar om jou helemaal tot rust te brengen. Ze nemen de tijd voor je en gaan met liefde te werk om jou een ontspannende behandeling te geven. Bij het bezoek aan de sauna met overnachting nabij Uden zit ook een ontbijtbuffet inbegrepen. Het hotel all inclusive arrangement bevat tevens een lunch en tweegangendiner. Geniet van een heerlijk diner in ons wellness restaurant of in onze lounge. Alle gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met culinaire precisie bereid.

Voordelig sauna arrangement nabij Uden

Profiteer niet alleen van goedkope hotel arrangementen, maar kijk ook eens naar onze sauna arrangementen. Geniet van een ontspannend bezoek aan de sauna en kom ook heerlijk ontspannen in ons beautycentrum. Combineer je saunabezoek tevens met een lunch, diner of andere maaltijd. Wanneer je alles uit jouw bezoek aan de sauna met overnachting wilt halen, laat je onze tijdelijke sauna acties en aanbiedingen natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Ontdek alle mogelijkheden van de combinatie sauna met overnachting in Uden en neem contact op voor meer informatie.