Sluit menu

Wellness in [plaatsnaam

Pure wellness vind je enkel op een locatie waar rust en luxe de boventoon voeren. Wellnessboot Mill staat op een rustige locatie in het Brabantse Mill, nabij recreatiecentrum Berendonck, en is gebouwd in de vorm van een echt cruiseschip dat je op reis neemt naar exotische, luxe oorden. Ga mee op reis en geniet van een uiteenlopend scala aan wellness faciliteiten, van hete sauna’s tot ontspannende baden waarin je helemaal tot rust kan komen. Om je wellnessdag helemaal compleet te maken, kan je na je saunabezoek ook terecht in ons beautycentrum voor een heerlijke behandeling.

Ontspannende wellness behandelingen

Bij Wellnessboot Mill kan je terecht voor verschillende soorten wellness behandelingen. Kies uit reinigende gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, rustgevende lichaamsbehandelingen of hand- en voetverzorging. Onze behandelingen vormen een compleet verzorgingspakket, inclusief welkomstritueel, huidanalyse en afsluiting. Geef je over aan onze professionele schoonheidsspecialisten en laat je heerlijk verwennen. Onze beauty specialisten werken met het Italiaanse beauty topmerk Comfort Zone en nemen de tijd voor je om je helemaal in de watten te leggen. Onze wellness behandelingen zijn ook los van een sauna entree te reserveren.

Luxe wellness faciliteiten in beautycentrum Mill

Wanneer je een sauna entree hebt gereserveerd, maak je automatisch gratis gebruik van onze vele wellness faciliteiten. Bovendien neem je gratis deel aan ons belevenisprogramma, inclusief floatation sessies en opgietingen. Stel jouw dagje wellness precies zo samen als jij het voor ogen hebt en geniet samen met je geliefde of vrienden van complete ontspanning. Ben je benieuwd naar onze wellness faciliteiten en behandelingen? Bezoek ons wellness centrum in de buurt van: