Sluit menu

Wellness aanbieding

Een wellness aanbieding maakt jouw bezoek aan Wellnessboot Mill tot een gegarandeerd succes. Onze tijdelijke acties en aanbiedingen maken het mogelijk om voor weinig geld van een luxe dagje wellness te genieten. Geniet bijvoorbeeld na je sauna bezoek van een ontspannende behandeling of smakelijke maaltijd voor een betaalbare prijs. Zorg er wel voor dat je er op tijd bij bent, want onze aanbiedingen zijn slechts voor korte tijd geldig. Met een wellness aanbieding geniet je van evenveel luxe en persoonlijke aandacht als altijd, maar dan voor een lagere prijs.

Luxe wellness arrangement met overnachting

Een luxe wellness arrangement met overnachting klinkt als een flinke investering. Met onze voordelige hotelarrangementen is een overnachting in een chique hotel echter helemaal niet meer zo’n ver-van-je-bed-show. Kies uit diverse arrangementen, van een all inclusive wellnessweekend tot een simpele overnachting. Geniet van onze wellness aanbiedingen en stel je weekend wellness precies zo samen als jij het wenst.

Wellness aanbiedingen voor 2 personen

Geniet van extra veel voordeel voor twee personen met onze tijdelijke wellness aanbiedingen. Om de zoveel tijd wisselt ons aanbod, waardoor we telkens een nieuw aanbod interessante deals voor jou en je geliefde of familielid in de voorraad hebben. Maak er een gezellige moeder-dochterdag van of organiseer een compleet verzorgd wellnessweekend samen met je geliefde of een stel vriendinnen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Boek jouw wellness aanbieding bij Wellnessboot Mill in de buurt van: