Sluit menu

Wellness met overnachting

Een dag wellness met overnachting beleef je in ons wellness hotel in Mill. Organiseer een vriendinnen weekend, geniet van een Face Treatment of Ontspanningsmassage en maak gratis gebruik van de faciliteiten van het uitgebreide Fitland sportcentrum. Ben je toe aan een compleet verzorgd wellnessweekend inclusief maaltijden? Ons hotel all inclusive arrangement is er speciaal voor jou. Ontdek alle mogelijkheden van een wellness weekend bij Wellnessresort Mill.

Luxe wellness arrangement

Bij Wellnessresort Mill kan je terecht voor een breed aanbod van luxe wellness arrangementen. Kies voor een dag wellness met overnachting of combineer je saunabezoek met een gezichtsbehandeling of een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Verras je geliefde met een ontspannend wellness arrangement waar hij of zij echt kan genieten. Kies de schoonheidsbehandelingen die jullie aangenaam vinden en trakteer hem of haar op een uitgebreide lunch. Een dag wellness met overnachting maakt het cadeau nog waardevoller. Word wakker in een prachtige omgeving en bezoek de sauna vanaf 10.30 uur tot aan sluitingstijd.

Sauna met hotel

Een dag in ons wellnesscentrum is eigenlijk te kort om alles uit je bezoek te halen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een dag wellness met overnachting te boeken. Ontdek al onze saunacabines, baden en relaxruimtes om zo helemaal tot rust te komen. Boek jouw dag wellness inclusief overnachting nabij: