Sluit menu

Wellness met overnachting Eindhoven

Ben je toe aan een dagje wellness met overnachting in Eindhoven? In Wellnessresort Mill is het na één dag ontspanning nog lang niet afgelopen. Boek een hotelarrangement en beleef samen met je geliefde of familielid een heel weekend rust, vol aangename behandelingen en luxueuze faciliteiten. Bepaal zelf hoe je wil dat jouw weekend eruit ziet en geniet van persoonlijke aandacht en verzorging. Kies uit diverse voordelige hotelarrangementen en besteed jouw dag wellness met overnachting in Eindhoven!

 Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij Wellness Resort Mill. 
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online. 
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN  CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Sauna arrangement met overnachting

Wanneer je een dag wellness met overnachting in Eindhoven boekt, maak je optimaal gebruik van de sauna. De sauna is dé plek waar je na een drukke week tot ontspanning kan komen. Daarom bieden we een ruim aanbod aan van saunafaciliteiten waar je even alle stress los kunt laten. Vanuit de panoramasauna heb je een prachtig uitzicht over Mill, terwijl de temperatuur oploopt tot 85 graden Celsius. Neem deel aan ons gratis belevenisprogramma en woon een opgietsessie bij, een sprankelende ervaring die alle zintuigen prikkelt. Deze opgietsessie vindt plaats in de speciaal daarvoor bestemde opgietsauna. Voor de fanatieke saunagangers is er de 95 graden sauna, waar je lichaam compleet tot rust kan komen. Met een dag wellness inclusief overnachting nabij Eindhoven kan je van 10.30 uur tot aan sluitingstijd gebruik maken van al onze saunafaciliteiten.  

Wellness weekend in Eindhoven

Een wellness weekend in Eindhoven hoeft niet duur te zijn, dankzij onze gunstige hotel arrangementen:

  •  hotel all inclusive arrangement;
  •  sleep well arrangement;
  •  vriendinnen weekend arrangement.

Met het hotel all inclusive pakket geniet je van een geheel verzorgde dag wellness met overnachting in Eindhoven. Profiteer van een uitgebreid ontbijtbuffet, lekkere lunch en heerlijk tweegangendiner in ons restaurant. Geniet bovendien van 5 consumpties naar keuze. Het sleep well arrangement biedt je een aangename overnachting in een hotelkamer, sauna entree en een verrukkelijk ontbijtbuffet. Het vriendinnen weekend arrangement is er speciaal voor goede vriendinnen die zich graag laten verzorgen in het beautycentrum en ervan houden om actief bezig te zijn. Dit arrangement is namelijk inclusief een Face Treatment of Ontspanningsmassage en gratis gebruik van de faciliteiten van het Fitland sportcentrum.

Last minute wellness aanbiedingen

Wil je graag zo goedkoop mogelijk naar de sauna, maar wel genieten van echte luxe en ontspanning? Bekijk onze tijdelijke wellness acties en aanbiedingen en laat je verrassen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een dag wellness met overnachting in Eindhoven? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.