Sluit menu

CONTACT

Dit wordt een dag om nooit te vergeten! Het begint al bij de eerste indruk wanneer je naar de Wellnessboot toe wandelt. Het indrukwekkende jacht wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig die samen zorgen voor een uniek plaatje. De bijzondere vormgeving van de Wellnessboot en natuurlijke omgeving zorgen voor maritieme sferen.

Stap aan boord en ervaar de rust! Ontdek het veertig meter lange schip dat vier verdiepingen in totaal tent, of laat je uitgebreid informeren tijdens één van de rondleidingen. Of ervaar wat de Wellnessboot nog meer te bieden heeft op culinair gebied. Toe aan complete ontspanning? Massages met een persoonlijk tintje, daar zijn we expert in. Laat je volledig in de watten leggen door onze beautyspecialisten met een heerlijke behandeling. Ben je toe aan een rust momentje in je drukke schema? Vergeet dan zeker niet onze home spa shop te bezoeken.

Geen zin om terug naar huis te rijden? Hoog boven de grond blijf je slapen in ‘Brequet Atlantic 1150’ een voormalig marinevliegtuig. Kan het ook iets minder spannend? Natuurlijk, boek een kamer bij City Resort Mill en wandel in je badjas terug naar de kamer.

 

CONTACT

De meeste informatie over de Wellnessboot in Mill kun je vinden op onze website. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet op de website kunnen vinden, dan kun je altijd contact opnemen met de receptie van de Wellnessboot via info@wellnessboot.nl.