Sluit menu

Contact

De Wellnessboot is een uniek wellnessresort gelegen in het Brabantse Mill. De Wellnessboot is 40 meter lang, telt 4 verdiepingen en beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek aan de Wellnessboot tot een bijzondere belevenis maken. 

Ontspannen dagje wellness

Bij de Wellnessboot kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft de Wellnessboot een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort nabij Nijmegen.

Waarom de Wellnessboot in Mill?

  • Persoonlijke aandacht
  • Één van de meest unieke wellnessresorts van Nederland
  • A la carte genieten van culinaire specialiteiten
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen

Reserveer direct

Beleef de Wellnessboot in Mill met korting

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij de Wellnessboot in Mill? Je kunt je saunadag bij de Wellnessboot ook met korting reserveren! De Wellnessboot heeft vaak voordelige acties waardoor de Wellnessboot voor iedereen toegankelijk is. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Brabant? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens naar onze speciaal samengestelde sauna arrangementen. Is 1 dagje wellness niet genoeg? De Wellnessboot in Mill beschikt over een naastgelegen hotel zodat je na je dagje sauna in je badjas naar je hotelkamer kunt lopen. Geintereesseerd? Kijk dan ook eens bij onze hotelarrangementen.