Sluit menu

VERWENDAG

Stichting Borstkanker Verwendag organiseert jaarlijks, in de maand oktober, een luxe en complete wellness-verwendag voor (ex-)borstkankerpatiĆ«nten in Nederland. Het doel van deze dag is om zo'n 250 tot 300 vrouwen een ontspannen en zorgeloze dag te bieden met een compleet wellness arrangement. Dit is al jaren lang een bijzondere dag, waar een ieder zichzelf kan zijn en lekker kan ontspannen. Een dag waarop je even niet met deze vreselijke ziekte bezig bent maar een dag waarop men volop kan genieten.

In 2019 vindt de Wellness Verwendag plaats op dinsdag 6 oktober bij de Wellnessboot in Mill.  Ben jij, of ken jij iemand voor wie deze dag heel fijn zou zijn? Meer informatie of aanmelden kan via de volgende link: www.stichtingborstkankerverwendag.nl. Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet op deze website vinden? Stuur een e-mail naar info@stichtingborstkankerverwendag.nl.

Om de Wellness Verwendag te kunnen organiseren is Stichting Borstkanker Verwendag grotendeels afhankelijk van sponsoring. Om geld te verzamelen organiseert de stichting ieder jaar een loterij. Iedereen die een steentje wil bijdrage kan lootjes kopen ( ā‚¬ 1,- per stuk ) en de opbrengst hiervan komt volledig terecht bij Stichting Borstkanker Verwendag. De prijzen die te winnen zijn worden volledig gesponsord door bedrijven en instellingen die deze stichting een warm hart toe dragen.