Sluit menu

Corona-virus

Beautyafdeling gaat weer open vanaf 11 mei 2020

Vanaf maandag 11 mei zijn onze salons in de Wellnessboot weer open voor onze gasten. Daarbij hebben we diverse beschermingsmaatregelen genomen en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Dagelijks zijn we geopend van 14:00 uur tot 20:00 uur, enkel op reservering. 

We kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan en zijn erg blij jullie weer te mogen ontvangen! 

Vanaf nu geldt reserveren uitsluitend telefonisch via het nummer: 0485 477210

 

De Wellnessboot blijft tot en met 30 juni 2020 gesloten

Genieten van een dagje ontspanning, de beleving van de opgieting, een boekje lezen in alle rust of genieten met een vriend/vriendin van een momentje samen. Normaal zijn dit de redenen waarom jullie de Wellnessboot bezoeken en nu is ons leven opeens al een stuk rustiger. Al bijna 10 jaar staan we voor jullie klaar en zijn onze deuren nog nooit een dag gesloten geweest. Op dinsdag 06 mei 2020 is in een persconferentie bekend gemaakt dat alle huidige maatregelen worden verlengd, waardoor onze deuren tot en met 30 juni gesloten moeten blijven. 

We hopen met zijn alle zo snel mogelijk weer onze dagelijkse bezigheden op te pakken, met een rondje sauna, lekker fris drankje en een heerlijke maaltijd. Misschien kun je al met potlood een cirkel gaan zetten om de geschikte datum, wij staan namelijk te popelen om jullie weer in de watten te leggen!

Vragen omtrent reserveringen kunnen gesteld worden via: info@wellnessboot.nl
 

Vouchers

Heb je geen gebruik kunnen maken van je voucher omdat de Wellnessboot tijdegelijk gesloten is? Geen enkel probleem: alle vouchers, wellnessvoordeelkaarten, cadeaubonnen en overige vouchers met een einddatum tussen 16 maart en 30 juni worden verlengd t/m 23 december 2020. Om gebruik te maken van deze verlenging dien je jouw originele vouchers of wellnessvoordeelkaart als bijlage/foto sturen naar info@wellnessboot.nl. Tegen inruiling van deze vouchers ontvang je nieuwe vouchers met een geldigheid t/m 23 december 2020 geldig bij de Wellnessboot.

Het team van de Wellnessboot heeft alle hens aan dek om zo goed en zorgvuldig mogelijk iedereen te woord te staan, echter zijn wij enkel per e-mail bereikbaar. Alle mails proberen wij zo spoedig mogelijk te beantwoorden!