Sluit menu

MENUKAART DINER

Verse soep

NOODLESOEP 
kippenbouillon, rijstnoedels, taugé, prei, soja bonen

GROENE GAZPACHO
munt, erwten, komkommer, avocado, bolletje yoghurt ijs

TOMTATENSOEP
huisgemaakte soep met pesto-olie

 

Salades

KIP 
rode ui, krokante kikkererwt, tomaat, paprika, ei, radijsjes, slamelange, sesamzaad, yoghurt dressing

OSSENHAAS
cashewnoten, taugé, champignons, rode ui, paprika, ketjapsesamsaus

POKÉ BOWL ZALM
rijst, soja bonen, avocado, mango, wakame, sesam dressing

GEITENKAAS
blauwe bessen, granaatappel, rode ui, cornflakes, tomaat, dadels, honing mosterddressing

VEGAN FALAFEL
komkommer, lente ui, bulgur, tomaat, tzatziki dressing

 

Voor 

BROODPLANK
klein of groot met kruidenboter en aioli

CARPACCIO
pestomayonaise, grana padano, rucola, pompoenpitten, zongedroogde tomaat

NOODLES
knoflook gamba’s, bosui, rode peper, sesamkletskop, hoisinsaus

PLATEAU OM TE DELEN
diverse kleine voorgerechten met soep en brood vanaf 2 personen

 

Hoofd 

GREEN PASTA
fusilli, spinazie, champignons, tomaat, brie, walnoten, pesto

BEEF BURGER
100% runderburger, gebakken ei, spek, cheddar, augurk

RUNDER STEAK
aardappel-knoflook mousseline, snijbonen, gekonfijte sjalottensaus

SATÉ VAN DE HAAS
varkenshaas saté, seroendeng bonen, atjar, kroepoek, satésaus

GAMBA SPIES
oosterse roerbak groente, chili-knoflooksaus

VEGAN TIKKA MASALA
jackfruit, paprika, bimi, sperziebonen, rijst, naanbrood

CATCH OF THE DAY
dagelijks serveren wij een ’vangst van de dag’

CHEFS SPECIAL 
dagelijks serveren wij een wisselend gerecht

 

Dessert

GRIEKSE YOGHURT
blauwe bessen, granola, honing, granaatappel

HONING-YOGHURT PARFAIT
met crunchy granola, stukjes mango en verse munt

CRUNCHY CARAMEL
caramel ijs, vanille roomijs, stroopwafel, slagroom, caramelsaus

HUISGEMAAKTE VERSE WAFEL 
met vanille ijs, aardbeien en chocoladesaus

FRAMBOZEN TRIFLE
vanille mousse, frambozen marmelade, crumble

KAASPLANK
brood, europese kazen, preiselbeeren compote, walnoten

PLATEAU OM TE DELEN
samenstelling van nagerechten vanaf 2 personen