Sluit menu

POP-UP RESTAURANT MENU

Voorgerechten VITELLO TONATO

Carpaccio van rode biet met honing 
gegrilde rode biet, bitterbal van geitenkaas, gekarameliseerde nootjes en honing uit Wanroij

Vitello tonato 
rosbief van kalf, groene asperge van Van Lith, verse tonijn, kapperappel, vene cress en een crème van tonijn

Asperge tartaar
gerookte zalm, basilicum olie, shiso purper en crème van limoen

 

 

Soepen GAZPACHO

Asperge soep met peterselie olie
romige soep, bourgondische ham en verse scharrel ei

Frisse groene gazpacho
munt, erwten, komkommer, avocado, bolletje yoghurt ijs 

Noedelsoep met paddenstoelen
Oosterse kippenbouillon, kip-noedelstick, oesterzwam en shiitake

 

Tussengerechten HEILBOT

Gevulde portobello
parelcouscous, parmezaanse kaas, spinazie en krokante asperges van Van Lith

Heilbot
linguine, zeekraal en een saus van rivierkreeftjes

Eendenborst
paksoi, pastinaak crème en een frisse mango chutney

 

 

HoofdgerechtenVEGA ASPERGE

Vis duo
zeebaars spies van gamba's en sereh, zomerse groente met waterkerssaus

Vega asperge
witte asperges van Van Lith, gepocheerd eitje, springrol en bieslook olie 

Vleestrio
rillette van kalfssucade, runder steak en speenvarken kotelet met groene asperge van Van Lith en teriyaki

 

DessertsCANNOLI

Verse aardbeien
cannelloni van kletskop, aardbeienmouse, sabayon van limoncello en aardbeien ijs van IJs & Spijs

Honing parfait
vlinder van oblie, honing cress, bijenkorfje

Mango cheesecake
ahornsiroop, cashew crumble en fris citroenijs van IJs & Spijs