Sluit menu

WE LOVE VEGA

Samen met @geenblaadjesla verspreiden we onze verliefdheid!Kirsten - @geenblaadjesla

Als je vegetarisch of vegan bent, dan weet je dat het af en toe moeilijk het is om goede restaurants te vinden die ook nog lekkere maaltijden aanbieden. Nu de wereld zich steeds meer bewust wordt van de vele voordelen van geen vlees eten wordt de gastronomie voor vegans veel uitgebreider. Maar als je een dagje naar de sauna gaat blijft het nog steeds lastig om een goede en voedzame maaltijd te krijgen.

Daar willen wij verandering in brengen! Daarom hebben we iedere maand voor onze vega en vegan-gasten een speciaal gerecht in de spotlight. Of dit nu een snack, hoofdgerecht of dessert is, we durven te beloven dat het heerlijk is! En hoe we dat zo zeker weten? Nou onze vegetarische en vegan gerechten zijn samengesteld door @geenblaadje sla en wij zijn verliefd!

 

 

Geen blaadje sla

Fan van kokkerellen, nog meer fan van eten. Veganistisch eten, welteverstaan. Of ze dan alleen op een blaadje sla leeft? Nee, dat valt reuze mee! En het hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn. Check het op haar blog!

Juli: Wrap met pulled paddenstoelen
Het eerste recept staat al klaar voor jullie op www.geenblaadjesla.nl en is te bestellen in ons restaurant! Het recept voor deze tortilla wrap met pulled paddenstoelen is natuurlijk gebaseerd op de klassieker pulled pork. Kirsten heeft een goed en vooral smaakvol plantaardig alternatief neergezet waarbij je je vingers aflikt!

Wrap met pulled paddenstoelen - @geenblaadjesla